ADS

четверг, 16 февраля 2017 г.

Типи каналів продажів



Вибір каналів продажів дуже багато залежить від того, що продукт ви збираєтеся продавати і, відповідно, які вашого потенційного клієнта. З часом, кожний канал продажів починає izzhevat' себе, наприклад, у кінці 1990-х років CTR банерної реклами в Інтернеті може перевищувати 50%, в результаті більш ніж 1% це досягнення. Важливо, щоб не пропустити ринку тенденції тому завжди розвивається і otsizhivajte всі доступні канали акції.

Канали продажу може бути оцінена наступними показниками:

§  Витрати на залучення нових клієнтів (CAC-клієнта придбання коштує переклад: вартість покупця)-цей параметр для кожного канал продажів буде мати свій власний бюджет способів залучення клієнтів, є й дуже дорого;
§  Швидкість запуску настав час з моменту запуску канал продажів на повну потужність. Наприклад, побудувати Активних Відділ продажів з нуля потрібно витратити принаймні на місяць, і контекстна реклама може бути налаштований на один день;
§  Канал продажів-підйомність – скільки ви можете залучити клієнтів за допомогою канал продажів;
§  Довговічність і сезонність-деякі канали продажу є сезонні або подією;
§  Середній чек -з деяких каналів продажів приходять клієнтів з великими Середній чек, ніж інші;
Крім цих факторів ви повинні розглянути факторів, які не безпосередньо впливає на поточний стан продажів. Ці настройки можна включити розпізнавання вашого бренду. Існує думка, що клієнт зробив покупки, ви повинні взяти на себе зобов'язання сім торкається замовника. Наприклад, замовлення клієнта можна зробити через веб-сайт, але про продукт, він дізнався від радіо. Оцінка ефективності кожен канал продажів є дуже важливим компонентом аналіз продажів .
Активні і пасивні продажів

Всі канали продажу можна розділити згідно з людиною, який був ініціатором контакт з клієнтом на активні і пасивні продажів. Клієнт звернувся до вас, чи пасивний джерелом продажів. Якщо ви знайдете замовника і запропонувати йому продукт є активні продажі. Більшість каналів продажів застосувати до пасивного вузол. Активних каналів продажів є телемаркетинг, MLM, спам, а також різні акції і PR-діяльності. У таких високих продажів роль і роль продавця продукту і компанії постійно знижується. Але будь-який активні продажі негативно сприймають їх пов'язаний з накладення і vparivaniem.
Онлайн та оффлайн продажів

Аудиторії в Інтернеті і в житті поводиться по-різному. Перш за все тому, що на даний момент все ще не всім розробила культури онлайн покупки. Деякі клієнти, навпаки, купив все онлайн. Варто відзначити, що Інтернет надає неймовірні можливості для швидкого розгортання продажів. Протягом кількох днів розпочати продажу ваших товарів, хоча на весь світ. Але пам'ятайте, що якщо ви успішно продавати товари в Інтернеті, означає, що товар вимагали і в автономному режимі. Наприклад, реклама великих сайтах можна побачити все частіше на телебаченні і в багатьох зовнішня реклама пропозиції для виготовлення пам'ятників.

Прямі продажі, дилерську та дистриб'юторську

Компанії можуть продавати до кінцевого споживача продукту поодинці або за допомогою посередників: ділерів чи дистриб'юторів. По-перше, прямий зв'язок з клієнтом надає багато переваг: не треба платити посередником, швидко ввести всі належних змін в продажах і мерчандайзинг, отримати зворотній зв'язок від клієнтів якість товарів. З іншого боку, ви збільшити вартість операційної діяльності надлишкового персоналу, логістики, управління документами, звітності тощо, упорядкувати реселлерів продажу набагато швидше, але менш керованим.

Варто відзначити, що прямих продажів та розповсюдження можна доповнюють один одного чудово. Від дистриб'юторів часто мають посилання на широкий спектр відділень, аналогічну роботу взяти з нуля на дуже складно. І навпаки, виробник може зосередитися на основних мереж.

2 комментария:

  1. Ви давно шукаєте сайт для безкоштовної реклами? Тепер такі сайти є! Реєструємося тут -> http://wmrf.su/wxae тут -> http://wmrf.su/wxh6 і тут -> http://wmrf.su/wxh7 Рекламуйте тепер свої посилання, проекти, товари і послуги, не платять ЖОДНОЇ КОПІЙКИ! Увага! Щоб потрапити на ці сайти з рекламою на халяву, в відкрилися вікнах натисніть будь ласка, кнопочку "Пропустити рекламу"! Я від щирого серця бажаю Вам успішно заощадити купу грошей! Успіхів!

    ОтветитьУдалить
  2. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить